Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikualifikim Urban i Shëtitores "Republika"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

780.271 €

Kosto në lekë

96.909.666 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Mars 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevebulevarde
BashkiaPatos
InvestitorëtBashkia Patos
Kontraktorët
Kompani ndërtimiFushaED KONSTRUKSION
Mbikëqyrës punimeshRean-95ArkonstudioDricons
Vendndodhja e projektit