Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksiomi i shkollës së mesme "Kristaq Capo" , Bashkia Berat

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

211.872 €

Kosto në lekë

26.314.520 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 prill 2014, nëpërmjet programit Arsimi dhe Sporti.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaBerat
InvestitorëtBashkia Berat
Kontraktorët
Kompani ndërtimiAuroraBE-ISErald G
Mbikëqyrës punimeshC.E.C 11
Vendndodhja e projektit