Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i fasadave dhe gjelbërim i ambienteve përreth pallateve përgjatë bulevardit 21 Shkurti, në qytetin e Selenicës

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

243.390 €

Kosto në lekë

30.228.991 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 16 Mars 2015, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaSelenicë
InvestitorëtBashkia Selenicë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiSardoShkelqimi 07
Mbikëqyrës punimeshTaulantVler-InvestArkimade
Vendndodhja e projektit