Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i kopshtit nr. 1 në bashkinë Laç (dy kate)

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

331.003 €

Kosto në lekë

41.110.614 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 25 Shkurt 2015, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaKurbin
InvestitorëtBashkia Laç
Kontraktorët
Kompani ndërtimiVLLAZNIA NDERTIM I.SGjoka Konstruksion
Mbikëqyrës punimeshHE & SK 11
Vendndodhja e projektit