Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Sistemim, asfaltim, rrugë dhe sheshe "blloqet e banimit, tregu i qytetit + sheja, lagje e re - Ushtaraku dhe Shkumbini"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

760.040 €

Kosto në lekë

94.396.951 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Shkurt 2015, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverikualifikime urbane
BashkiaLibrazhd
InvestitorëtBashkia Librazhd
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBajrami NAlko Impex Construction
Kompani projektueseAL-MEXWOOD
Vendndodhja e projektit