Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i plotë i shkollës së mesme të përgjithshme "Abaz Shehu", Bashkia Tepelenë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

449.128 €

Kosto në lekë

55.781.695 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 18 Prill 2016, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaTepelenë
InvestitorëtBashkia Tepelenë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiBoshnjaku BShendelliCaushiPese Vellezerit
Mbikëqyrës punimesh6D-PLAN
Vendndodhja e projektit