Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikualifikim urban i qendrës së qytetit, fasadave, ndriçim, lulishtja, qyteti Përmet 741.528 € 92.097.818 Lekë
2 Rehabilitimi i Plazhit Vlorë - Mbushja me rërë (pjesë e projektit Lungomare, Vlorë) 724.348 € 89.964.000 Lekë
3 Këndi i lojërave për fëmijë në Parkun e Liqenit Artificial të Tiranës 252.236 € 31.327.753 Lekë
Total: 1.718.112,00 213.389.571,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 rikualifikime urbane 993.765 € 123.425.571 Lekë
2 të tjera 724.348 € 89.964.000 Lekë
Total: 1.718.113,00 213.389.571,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Përmet 741.528 € 92.097.818 Lekë
2 Fondi Shqiptar i Zhvillimit 724.348 € 89.964.000 Lekë
3 Bashkia Tiranë 252.236 € 31.327.753 Lekë
Total: 1.718.112,00 213.389.571,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 RIVIERA (construction company) 1.718.112 € 213.389.571 Lekë
Total: 1.718.112,00 213.389.571,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve