Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksioni i Rrugës së Durrësit, Fushë-Krujë

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

860.183 €

Kosto në lekë

106.834.674 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 9 Prill 2014, nëpërmjet programit të financimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale.

Lloji i projekteverrugë
BashkiaKrujë
InvestitorëtBashkia Fushë-Krujë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiCurriBami
Mbikëqyrës punimeshErald GZenit 06
Vendndodhja e projektit