Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Rikonstruksion i plotë dhe shtesë ambientesh në shkollën e mesme "Qemal Stafa"

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

1.243.426 €

Kosto në lekë

154.433.454 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaTiranë
InvestitorëtBashkia Tiranë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiAuroraBE-ISEverest
Mbikëqyrës punimeshKLODIODAMEGA-STUDIO
Vendndodhja e projektit