Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Projekti "Shkolla, qendër komunitare": Ndërtimi i 4 mjediseve sportive në shkolla të qytetit Fier

Statusi

Përfunduar

Kosto në euro

147.423 €

Kosto në lekë

18.309.975 lekë

Ky projekt është financuar nëpërmjet vendimit të Komitetit të Zhvillimit të Rajoneve datë 10 Qershor 2014, nëpërmjet programit të financimit të arsimit dhe sportit.

Lloji i projektevekopshte dhe shkolla
BashkiaFier
InvestitorëtBashkia BelshBashkia FierBashkia Himarë
Kontraktorët
Kompani ndërtimiG.P.G. CompanyH A R M O N I A
Vendndodhja e projektit