Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikualifikimi urban i sheshit të qytetit Rrëshen 1.385.025 € 172.020.124 Lekë
2 Zgjerimi i urës së Lumit Drin, dekorim dhe ndriçim 725.722 € 90.134.636 Lekë
3 Rikualifikimi i sheshit të qendrës "Besëlidhja" 475.308 € 59.033.214 Lekë
4 Rikualifikim i sheshit "Gjergj Kastrioti" 405.507 € 50.363.934 Lekë
5 Rikualifikimi i Lulishtes së qëndrës së qytetit 257.107 € 31.932.742 Lekë
6 Rikonstruksioni i urës hyrëse mbi lumin Drin në Lezhë 131.760 € 16.364.587 Lekë
7 Rikualifikimi i lulishtes para memorialit të Skënderbeut, "Rruga e Poetëve" 112.114 € 13.924.599 Lekë
Total: 3.492.543,00 433.773.836,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 sheshe 2.265.840 € 281.417.272 Lekë
2 të tjera 857.482 € 106.499.223 Lekë
3 projekte gjelbërimi 369.222 € 45.857.341 Lekë
Total: 3.492.544,00 433.773.836,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Lezhë 2.107.518 € 261.753.712 Lekë
2 Bashkia Mirditë 1.385.025 € 172.020.124 Lekë
Total: 3.492.543,00 433.773.836,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 T.T.A ALBA LAM (construction company) 3.492.543 € 433.773.836 Lekë
Total: 3.492.543,00 433.773.836,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve