Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikualifikimi i sheshit të qendrës "Besëlidhja" 950.615 € 118.066.430 Lekë
2 Rikualifikim i sheshit "Gjergj Kastrioti" 811.013 € 100.727.869 Lekë
3 Zgjerimi i urës së Lumit Drin, dekorim dhe ndriçim 725.722 € 90.134.636 Lekë
4 Rikonstruksion i shkollës së mesme të bashkuar Zejmen 361.701 € 44.923.261 Lekë
5 Ndriçimi dhe sistemi i rrugës hyrëse të Lezhës, segmenti Ura e Drinit- Rotonda 322.137 € 40.009.380 Lekë
6 Rikonstruksioni i urës hyrëse mbi lumin Drin në Lezhë 263.520 € 32.729.174 Lekë
7 Rikualifikimi i Lulishtes së qëndrës së qytetit 257.107 € 31.932.742 Lekë
8 Rikualifikimi i lulishtes para memorialit të Skënderbeut, "Rruga e Poetëve" 224.229 € 27.849.199 Lekë
9 Ndërtim kopshti në qytetin e Lezhës, Bashkia Lezhë 221.410 € 27.499.128 Lekë
10 Lulishte dhe parkim përballë gjimnazit "Hydajet Lezha", lagje "Besëlidhja" 176.524 € 21.924.252 Lekë
11 Rikonstruksion shkolla e mesme, Gjader 140.790 € 17.486.179 Lekë
Total: 4.454.768,00 553.282.250,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 sheshe 1.761.629 € 218.794.299 Lekë
2 të tjera 989.242 € 122.863.810 Lekë
3 kopshte dhe shkolla 723.902 € 89.908.568 Lekë
4 projekte gjelbërimi 481.336 € 59.781.941 Lekë
5 rrugë 322.137 € 40.009.380 Lekë
6 rikualifikime urbane 176.524 € 21.924.252 Lekë
Total: 4.454.770,00 553.282.250,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Lezhë 4.454.769 € 553.282.250 Lekë
Total: 4.454.769,00 553.282.250,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 T.T.A ALBA LAM (kompani ndërtimi) 2.107.518 € 261.753.712 Lekë
2 Junik (kompani ndërtimi) 1.668.235 € 207.194.846 Lekë
3 NDREGJONI (kompani ndërtimi) 180.850 € 22.461.631 Lekë
4 BRADAJ 2 (kompani ndërtimi) 180.850 € 22.461.630 Lekë
5 4A-M (kompani ndërtimi) 176.524 € 21.924.252 Lekë
6 Orniad (kompani ndërtimi) 140.790 € 17.486.179 Lekë
Total: 4.454.767,00 553.282.250,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve