Përditësimi i fundit më 19.05.2020 18:04

Rilindja Urbane

Projektet e Fondit të Zhvillimit të Rajoneve

Databaza e projekteve lokale për rikualifikime urbane, gjelbërim, fasada, institucione arsimore dhe inovacion të financuara nga qeveria.

Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për secilin lloj të projekteve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Projekti Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Rikonstruksioni godinës së teatrit "Migjeni" 459.557 € 57.076.966 Lekë
2 Rikualifikim urban i rrugicave në Qendrën Historike (shtrim i rrugicave me gurë dhe montimi i dyerve e dekorative prej druri) 353.278 € 43.877.135 Lekë
3 Sistemim dhe asfaltim i rrugës Qendër Grudë e Re - Qendër Golem 252.165 € 31.318.831 Lekë
4 Blloku i pallateve Vau i Dejës 231.810 € 28.790.814 Lekë
5 Rikualifikim urban i ambjenteve të jashtme të katedrales së Shën Shtjefnit 153.162 € 19.022.742 Lekë
6 Rikualifikim urban i rrugicave në qendrën historike sheshi “Gjon Pali II-të” 131.610 € 16.345.928 Lekë
7 Rikonstruksion i shkollës 9- vjeçare "Xheladin Fishta" 117.444 € 14.586.532 Lekë
8 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Mjedise sportive Shkolla "Branko Kadia" 71.368 € 8.863.962 Lekë
9 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Mjedise sportive Shkolla "Ndoc Mazi" 49.454 € 6.142.178 Lekë
10 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Mjedise sportive Shkolla "Ismail Qemali" 40.646 € 5.048.271 Lekë
11 Rikonstruksion i pjesshëm i shkollës 9 vjeçare "Ura e Shtrenjtë", Postribë 38.222 € 4.747.195 Lekë
12 Rikonstruksion i bllokut të pallateve "Xhabije" 16.250 € 2.018.206 Lekë
13 Projekti "Shkolla, qendër komuitare": Mjedise sportive Shkolla "Dëshmorët e Prishtinës" 13.587 € 1.687.462 Lekë
14 Pyllëzimi i objektit Kodra e Tepes 9.362 € 1.162.811 Lekë
15 Punimet Silvikulturale në pyjet artificial 7.808 € 969.756 Lekë
Total: 1.945.723,00 241.658.789,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve për çdo projekt, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Lloji i projekteve Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 ndërtesa 844.529 € 104.890.522 Lekë
2 rrugë 753.302 € 93.560.100 Lekë
3 kopshte dhe shkolla 330.721 € 41.075.600 Lekë
4 projekte gjelbërimi 17.170 € 2.132.567 Lekë
Total: 1.945.722,00 241.658.789,00 Lekë
Lista tregon vlerën që investitorët i kanë paguar kontraktorëve, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Investitori Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 Bashkia Shkodër 1.945.723 € 241.658.789 Lekë
Total: 1.945.723,00 241.658.789,00 Lekë
Lista tregon vlerën që kontraktuesit kanë marrë nga investitorët, sipas kritereve të kërkimit. Manuali i përdorimit përmban më shumë informacion se si të përdoret databaza.
# Kontraktuesi Sasia Totale (eur) Sasia Totale (lek)
1 NIKA (kompani ndërtimi) 561.639 € 69.755.554 Lekë
2 B.M-Konstruksion (kompani ndërtimi) 395.705 € 49.146.563 Lekë
3 CO 1 RROKU KONSTRUKSION TIRANE (kompani ndërtimi) 353.278 € 43.877.135 Lekë
4 Rroku GUEST (kompani ndërtimi) 252.165 € 31.318.831 Lekë
5 MANE SHPK (kompani ndërtimi) 187.441 € 23.280.142 Lekë
6 K.A.N (kompani ndërtimi) 60.636 € 7.530.955 Lekë
7 DELIA IMPEX (kompani ndërtimi) 49.454 € 6.142.178 Lekë
8 Alb-Konstruksion (kompani ndërtimi) 40.646 € 5.048.271 Lekë
9 KONSTRUKSION 04 (kompani ndërtimi) 16.250 € 2.018.206 Lekë
10 DRINI-A (kompani ndërtimi) 13.587 € 1.687.462 Lekë
11 Drini 1 (kompani ndërtimi) 7.808 € 969.756 Lekë
12 Malvin (kompani ndërtimi) 7.115 € 883.736 Lekë
13 Rean-95 (mbikëqyrës punimesh) Lekë
14 Florinda Hilaj (mbikëqyrës punimesh) Lekë
15 Manjola Lesha (mbikëqyrës punimesh) Lekë
Total: 1.945.724,00 241.658.789,00 Lekë

Vendndodhjet e projekteve